Prodej rodinného domu 112 m², Vitice

8 290 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Bytelná stavba z roku 2012 o dispozici 5+kk se nachází v obci Dobré Pole. Menší, avšak živé vesnici mezi Kouřimí a Kostelcem nad Černými lesy. Dům postavený z 44 cm cihel je opatřen 10 cm zateplením a v kombinaci s možností vytápění krbem (s výměníkem) dosahuje spotřeby kolem 5 MWh energie za rok. Díky ideální orientaci střechy umožňuje také osazení FVE.

V domě se nachází celkem 4 ložnice a 2 koupelny a na ploše 112 m2 tak nabízí prostor i větší rodině. Hlavní místnost bytu nabízí celkem 31 m2 a okna ze tří stran. Kuchyňská část s velkou linkou plynule navazuje na jídelnu s obývákem, ve kterém se nachází již zmíněný krb (je napojen na topný systém). Výstup na zahrad je přes velké francouzské okno. V prvním podlaží se dále nachází první z ložnic (pokoj pro hosty, pracovna), první koupelna, vstupná zádveří a technická místnost (bojler, kotel, místo na další lednici).

Druhé podlaží tvoří 3 ložnice a koupelna. Největší pokoj s oknem na východ je hlavní ložnice o velikosti 14 m2, sousední nabídne 13 a nejmenší 11 m2. Skutečně prostorná koupelna (9 m2) je vybavena velkou rohovou vanou a střešním oknem, stejně tak je prosvětleno i schodiště.

Pozemek o velikosti 652 m2 je optimální velikosti pro slušný poměr prostor/údržba. Zaparkovat lze 2 auta v přední části, v té zadní se pak nachází rovinatý terén zahrady s dřevníkem (prostor pro palivo na několik zim) a zahradním domkem/dílnou (stavební buňka).

Dům se nachází ve slepé boční ulici bez provozu a hlučného okolí. Známa je kompletní historie domu, prodává se z rukou prvního majitele. Pokud vás o této nabídce zajímá víc, rád vám pošlu odkaz s detailním popisem domu a dalšími fotkami.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 5538
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 652 m²
Plocha užitná 112 m²
Plocha zastavěná 83 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist