Prodej rodinného domu 112 m², Týnec nad Labem

5 500 000 Kč

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

TOP MAKLÉŘKY

Kolín, Politických vězňů 42

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Vážení a milí, nabízím k prodeji zajímavý rodinný dům se zahradou, garáží, pergolou a původně komerční místností v domě (lze využít i jako pokoj s vlastním vchodem či k podnikání). Nemovitost je situována do intravilánu katastrálního území Lžovice. Středem obce vede silnice z Kolína do Pardubic - zastávka autobusu na dosah. Zahrada má výměru 321 m2. Druhá parcela - zastavěná plocha a nádvoří - má výměru 321 m2 a z toho dům má zastavěnou plochu 125 m2.
Vnitřní dispozice se skládá z chodby s dlažbou, odkud se větví samostatné pokoje. Kuchyň s linkou, obývací pokoj se třemi okny (podlaha lino na dřevěné podlaze), ložnice a pokojík. Sociální zařízení obsahuje WC, vanu, sprchový kout, umyvadlo. Poslední místnůstka s plynovým kotlem.
Střecha je z tašek, zdivo směsné. Půdní prostor je nevyužitý, leč čistý, možná půdní vestavba. Nemovitost je částečně podsklepena. Vchod do domu je možný ze dvou stran, neboť historicky byla část domu - místnost, využívána jako obchod. Nyní slouží jako úložný prostor.
Boční vstup je možný brankou po zámkové dlažbě. Okna plastová.
K domu náleží několik přístavků, využívaných jako skladové prostory, dílna a garáž. Voda vede z obecního řádu a také z vlastní studny jako užitková. Nemovitost je napojena na tlakovou kanalizaci a plyn (plynový kotel a vytápění i ohřev vody). Rozvod topení po místnostech je pomocí radiátorů a to již částečně v mědi. Dále zde je v zadní části i kotel na tuhá paliva. Zahrada je posazena ve vyšší poloze než samotný dům. Přístup zajišťují dřevěné schody vedle garáže.
Výhody vidím v žádané lokalitě, neboť na dojezd jsou KH, Kolín, Pardubice, Chlumec nad Cidlinou... V případě financování úvěrem vám jej pomohu zajistit.
V případě, že o koupi nemovitosti projeví zájem více kupujících, majitel si vyhrazuje právo vybrat si zájemce dle vlastních kritérií.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové, Ústřední - tuhá paliva
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Parkování Garáž
ID nemovitosti 20
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 665 m²
Plocha užitná 112 m²
Plocha zastavěná 344 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

TOP MAKLÉŘKY

Kolín, Politických vězňů 42

Zobrazit kompletní nabídku RK

TOP MAKLÉŘKY

Sdílet nemovitost

TOPlist