Prodej rodinného domu 105 m², Chrášťany

4 800 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představujeme Vám jedinečný dům s historickým duchem v srdci Chotouně, okr. Kolín, s pozemkem o velikosti 293m2 včetně zastavěné plochy 147m2 s již schváleným projektem a stavebním povolením na celkovou obnovu domu. Tento krásný dům je součástí bývalé zemědělské usedlosti v idylické obci Chotouň.

Obdélný půdorys orientovaný od západu k východu je korunován charakteristickou sedlovou střechou se štíty, jež dotvářejí jeho tradiční vzhled. Východní strana domu sousedí s vyšším objektem. Ačkoliv tento krásný dům vyžaduje obnovu, nevykazuje žádné zásadní statické poruchy, což z něj činí ideální projekt pro každého, kdo si chce vytvořit domov podle vlastních představ. Současný interiér zahrnuje vstupní chodbu, kuchyň, tři pokoje a přístavek. Interiér zdobí tradiční kamenné zdi s vnitřním obložením z nepálených cihel, které dodávají domu rustikální kouzlo. Dřevěné trámové stropy přidávají domu teplý a autentický vzhled.
.
K dispozici je již schválený projekt na celkovou obnovu obytného domu. Projekt a stavební povolení ráda zašlu zájemcům o koupi.

Chotouň je  místní část obce Chrášťany v okrese Kolín, která vás okouzlí svou poklidnou atmosférou a bohatou historií. Vesnice se připomíná ve svatoprokopských legendách z 11. století jako rodiště sv. Prokopa. Obklopena nádhernou přírodou a kulturními památkami, nabízí ideální prostředí pro život v souladu s tradicemi a moderním světem. Díky výborné dopravní dostupnosti jste v Praze autem během 25 minut, což činí Chotouň atraktivním místem pro každodenní život i relaxaci. Autobusová zastávka se nachází přímo u domu s pravidelným spojením do Českého Brodu a Říčan. Vlaková zastávka je v Klučově a Poříčanech (8 km). Mateřská školu najdete v Chrášťanech (2 km), a základní škola v Bylanech (4 km). Kompletní občanská vybavenost je v Českém Brodě, včetně zdravotnických zařízení a nákupních možností.

Pokud chcete vdechnout život tomuto krásnému místu a proměnit ho ve svůj vysněný domov, neváhejte mne kontaktovat, velice ráda Vám tuto nemovitost představím osobně!

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6629
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 293 m²
Plocha užitná 105 m²
Plocha zastavěná 147 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist