Prodej rodinného domu 100 m², Chrášťany

7 390 000 Kč

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Chtěli byste žít v klidné lokalitě mimo ruch velkoměsta, avšak zároveň v dojezdové vzdálenosti do Prahy?
Exkluzivně Vám nabízíme nízkopodlažní rodinný dům o dvou bytových jednotkách (každá z nich s dispozicí 4+kk) na pozemku o celkové výměře 1 106 m2 (ke každé jednotce náleží pozemek 553 m2) v obci Chrášťany-Bylany. V současné chvíli je jedna z jednotek již v rezervaci.
Obě zahrady budou oddělené plotem, který zajistí plné soukromí pro Vaše spokojené bydlení. U domu bude k dispozici zpevněná plocha na parkovaní (zámková dlažba).
Jedná se o moderní nízkoenergetický dům postavený klientsky oblíbenou montovanou technologií a realizovaný takzvaně „na klíč“, tzn. že v domě schází pouze kuchyňská linka. Zastavěná plocha jedné jednotky je 125 m2 a užitná plocha 100,41 m2. Kolaudace jaro 2024. V případě rychlé akce SLEVA.
Díky velkým proskleným plochám je v celém domě dostatek příjemného denního světla. Nechybí připojení na elektřinu, obecní vodovod i kanalizaci. V ceně je podlahové topení, tepelné čerpadlo s klimatizací, komín, výstavba parkovacích stání a teras.
Náklady na vytápění domu a spotřebu el. energie vychází cca na 25 000 Kč/rok.
Přímo v Bylanech se nachází základní škola 1. až 5. ročník, mateřská škola je v přilehlých Chrášťanech. Vaše děti jistě potěší místní zábavní park Bylandia.
Veškerá občanská vybavenost je k dispozici v Českém Brodě vzdáleném 4,5 km (ZŠ, gymnázium, supermarkety, pošta, nemocnice, restaurace, pivovar atd). Autobusová zastávka je kousek od domu a autobus navazuje na vlakové spojení z Českého Brodu. Výhodou je rychlé vlakové spojení do centra Prahy (35 min.) a do Kolína (15 min.). Autem Praha Černý Most (25 min.).
Nemovitost je možné financovat z hypotečního úvěru, který pro Vás rádi kompletně vyřídíme. Cena uvedená v inzerátu je za jednu jednotku (kompletně zasíťovaným pozemek + dům na klíč). Zhotovitelem je stavební firma s dlouholetou praxí a bohatou zkušeností. Těším se na Vás na prohlídce!
Vaše makléřka Lucie Chourová

Základní údaje

Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace, Žumpa, septik
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Montovaná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 14232175
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 553 m²
Plocha užitná 100 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist