Prodej rodinného domu 90 m², Chrášťany

7 360 000 Kč

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme novostavbu v malebné obci Chrášťany, pouhé 3 km jižně od Českého Brodu. Nabízíme moderní patrový řadový dům se třemi bytovými jednotkami s dispozicí 4+kk. Ve spodním podlaží se nachází prostorná předsíň, obývací prostor s kuchyní a se vstupem do zahrady, koupelna s vanou a technická místnost. Horní patro disponuje třemi ložnicemi a koupelnou se sprchovým koutem. Dům je postaven na pozemku o velikosti 748 m2. Jednotlivé bytové jednotky mají k užívání společnou zahradu o velikosti 446 m2 s možností budoucího rozdělení mezi jednotlivé majitele. Každý trojdům zaručuje nejen kvalitní architekturu, ale také komfortní a prostorné interiéry. K tomuto pohodlnému domovu patří vlastní parkovací stání pro 1-2 vozidla, což zajišťuje nejen bezproblémové parkování, ale také pohodlný přístup k bydlení. Interiéry domu jsou navrženy s důrazem na kvalitu a vkus, při kterém jsou využity standardní materiály. Vinylová podlaha systém click vytváří elegantní a snadno udržovatelný povrch, zatímco v koupelnách dominuje keramická dlažba, což přidává dojem čistoty a moderní elegance. Při včasné koupi domu máte možnost výběru dle vašich preferencí, což vám umožní přizpůsobit váš nový domov vašim individuálním potřebám a vkusu

Bytová jednotka A (4+kk, podlahová plocha 90m2, terasa 22m2, parkovací stání), prodejní cena 7.360.000,- Kč, včetně provize a DPH.

Bytová jednotka B (4+kk, podlahová plocha90m2, terasa 22m2, parkovací stání), prodejní cena 7.360.000,- Kč, včetně provize a DPH.

Bytová jednotka C (4+kk, podlahová plocha 90m2, terasa 22m2, parkovací stání), prodejní cena 7.360.000,- Kč, včetně provize a DPH.

Obec Chrášťany leží v okrese Kolín ve Středočeském kraji poskytuje ideální kombinaci klidného venkovského prostředí a výhod blízkosti městských center. Své budoucí obyvatele láká prostornými interiéry, příjemnými materiály a strategickou lokalitou. Investujte do svého domova dnes a zažijte spojení moderního luxusu a pohodlí.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 110 V, 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14642002-1
Stav objektu Rozestavěný
Plocha pozemku 748 m²
Plocha užitná 90 m²
Plocha zastavěná 185 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist